آخرین اخبار
وزیر نفت بیان کرد: اطمینان دارم کمیته مشترک نظارتی اوپک‌پلاس (JMMC) با بهره‌گیری از تجربیات خود در زمینه ارزیابی دقیق تحولات بازار نفت، کشورهای عضو را برای نقش‌آفرینی فعال، دقیق و همراه با احتیاط در بازار نفت یاری می‌کند.

نقش کمیته مشترک نظارتی اوپک‌پلاس برای حفظ ثبات و توازن بازار نفت

به گزارش پتروشیمی نیوز به نقل از شانا، وزیر نفت امروز (شنبه، شانزدهم فروردین) در پنجاه‌ونهمین نشست کمیته مشترک نظارتی اوپک‌پلاس (JMMC) از طریق ویدئوکنفرانس با تبریک فرا رسیدن بهار طبیعت و عید سعید فطر از تلاش‌های صورت گرفته از سوی کشورهای اوپک‌پلاس به‌ویژه رئیس و نایب‌رئیس این کمیته برای حفظ انسجام و تقویت همکاری‌ها […]

اشتراک گذاری
16 فروردین 1404
کد مطلب : 3049
به گزارش پتروشیمی نیوز به نقل از شانا، وزیر نفت امروز (شنبه، شانزدهم فروردین) در پنجاه‌ونهمین نشست کمیته مشترک نظارتی اوپک‌پلاس (JMMC) از طریق ویدئوکنفرانس با تبریک فرا رسیدن بهار طبیعت و عید سعید فطر از تلاش‌های صورت گرفته از سوی کشورهای اوپک‌پلاس به‌ویژه رئیس و نایب‌رئیس این کمیته برای حفظ انسجام و تقویت همکاری‌ها در شرایط حساس کنونی بازار نفت قدردانی و بر اهمیت نقش و جایگاه این کمیته برای حفظ ثبات و توازن بازار نفت تأکید کرد.

محسن پاک‌نژاد در حاشیه این نشست در گفت‌وگو با خبرنگار شانا در خصوص شرایط کنونی بازار نفت بیان کرد: همانطور که همه ما می‌دانیم جهان امروز با ابهامات متعددی از جمله تأثیر اعمال تعرفه‌های تجاری بر اقتصاد جهان، تغییر زنجیره تأمین و تنش‌های ژئوپلیتیک مواجه است؛ با این حال زمینه‌هایی برای خوش‌بینی نیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس آخرین گزارش ماهانه بازار نفت اوپک، رشد اقتصادی جهان برای سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ به ترتیب ۳.۱ و ۳.۲ درصد و رشد تقاضای جهانی نفت برای هر دو سال ۱/۴ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: اطمینان دارم که کمیته مشترک نظارتی اوپک‌پلاس در مسیر پیش‌رو، با بهره‌گیری از تجربیات خود در زمینه ارزیابی دقیق تحولات بازار نفت، کشورهای عضو را برای نقش‌آفرینی فعال، دقیق و همراه با احتیاط در بازار نفت یاری می‌کند.

رئیس کنفرانس اوپک تأکید کرد: من مطمئن هستم که مجموع بحث‌ها و تبادل نظرات در این نشست‌ها، نقش مهمی در نظارت مؤثر بر اجرای تصمیم‌های اوپک‌پلاس و پایبندی به سطوح تولید توافق شده ایفا می‌کند؛ موضوعی که در این شرایط حساس برای تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان نفت و در مجموع اقتصاد جهان بسیار حیاتی است.

به گزارش شانا، در پنجاه‌ونهمین کمیته مشترک نظارتی اوپک‌پلاس، پس از ارائه گزارشی از آخرین تحولات بازار جهانی نفت، وزیران حاضر در خصوص شرایط حساس بازار نفت به‌ویژه نگرانی‌های اخیر ناشی از جنگ‌های تجاری و ارزیابی تأثیر آن بر چشم‌انداز اقتصادی جهان و تقاضای جهانی نفت به بحث و تبادل نظر پرداختند.

این کمیته ضمن تأیید تصمیم هشت کشور عضو اوپک‌پلاس برای افزایش تدریجی تولید از ابتدای ماه مه، بر لزوم پایبندی همه کشورها بر تعهدات خود و اجرایی شدن برنامه جبران مازاد تولید از سوی سه کشور عراق، روسیه و قزاقستان مطابق جدول زمانی تعیین شده، تأکید کرد.

نشست کمیته وزارتی اوپک پلاس (JMMC) به طور معمول هر دو ماه یک بار برگزار می‌شود و می‌تواند توصیه‌هایی برای تغییر سیاست ارائه کند تا در نشست وزیران نفت و انرژی اوپک‌پلاس با حضور همه اعضا برای تصویب به بحث و بررسی گذاشته شود؛ نشست آینده این کمیته چهارشنبه، هفتم خرداد برگزار می‌شود.

 

#پتروشیمی_نیوز

#وزارت_نفت

#خبرگزاری_پتروشیمی_نیوز

بزرگترین رسانه صنعت پتروشیمی

اخبار مشابه

نگاهی به مهم‌ترین نوسانات قیمتی نفت ایران در سال ۱۴۰۳
بررسی قیمت نفت خام ایران در سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد هر چند عوامل ژئوپلیتیک و اتفاق‌های سیاسی در کوتاه‌مدت سبب نوسان قیمت‌ها می‌شود، اما در نهایت این عوامل مربوط به بازار و عرضه و تقاضا هستند که به ‌عنوان مهم‌ترین دلیل شکل‌گیری تغییرات قیمتی نقش‌آفرینی می‌کنند.

نگاهی به مهم‌ترین نوسانات قیمتی نفت ایران در سال ۱۴۰۳

دورخیز دولت چهاردهم برای اجرای مهم‌ترین طرح صنعت نفت
در آخرین روزهای اسفند سال ۱۴۰۳، وزارت نفت دولت چهاردهم قرارداد حدود ۱۷ میلیارد دلاری سکوهای فشارافزایی گاز پارس جنوبی را با چهار شرکت‌ داخلی امضا کرد تا نخستین گام برای تداوم تولید از بزرگ‌ترین میدان گازی جهان برداشته شود.

دورخیز دولت چهاردهم برای اجرای مهم‌ترین طرح صنعت نفت

نقش مهم طرح RHU پالایشگاه نفت اصفهان برای تولید مازوت کم‌سولفور
محمدصادق عظیمی‌فر، مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در بازدید از پالایشگاه نفت اصفهان:

نقش مهم طرح RHU پالایشگاه نفت اصفهان برای تولید مازوت کم‌سولفور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *