آخرین اخبار
بازار جهانی اوره در حال طی کردن شرایطی پایدار با روندی منفی و ملایم است، در همین حال تندر فروش اوره عمان اقبالی نداشته است و احتمالا عمان تناژ خود را به تندر هند عرضه کند و بدین ترتیب روند نزولی ملایم بازار اوره ادامه دار خواهد بود. در حال حاضر سیگنال های متفاوتی از بازار اوره وجود دارد، با این حال همچنان پیش بینی ها از این بازار روند نزولی با شیب ملایم است.

کاهش تقاضای جهانی اوره و تاثیرات منفی آن بر بازار اوره سازان ایرانی!

اشتراک گذاری
04 شهریور 1403
نویسنده : P.NEWS
کد مطلب : 1372

به گزارش پتروشیمی نیوز، بازار جهانی اوره در حال طی کردن شرایطی پایدار با روندی منفی و ملایم است، در همین حال تندر فروش اوره عمان اقبالی نداشته است و احتمالا عمان تناژ خود را به تندر هند عرضه کند و بدین ترتیب روند نزولی ملایم بازار اوره ادامه دار خواهد بود. در حال حاضر سیگنال های متفاوتی از بازار اوره وجود دارد، با این حال همچنان پیش بینی ها از این بازار روند نزولی با شیب ملایم است.

تاثیر افت تقاضای جهانی اوره بر بازار ایران

آخرین قیمت محموله فروخته شده توسط پتروشیمی های ایرانی در حدود ۲۹۷ دلار در هر تن فوب ایران گزارش شده است، گرچه برخی ادعاها نیز در بازار صادراتی اوره حاکی از فروش در نرخ های ۳۰۰ تا ۳۰۳ دلار در هر تن است، اما قابل راستی آزمایی نیست! لازم به ذکر است که قیمت رسمی این هفته ۳۰۰ دلار در هر تن اعلام شده است، هر چند برخی از پتروشیمی های ایرانی اعلام کرده اند که در شرایط فعلی اوره ای برای فروش ندارند! برخی دیگر مزایده برگزار کرده اند، اما بالاتر از قیمت ۲۹۷ دلار هفته گذشته، فروشی ثبت نگردیده است، این در حالی است که دو هفته پیش پتروشیمی مسجدسلیمان ۸۰ هزار تن اوره را با قیمت ۲۹۰ دلار در هر تن به فروش رسانده بود.

رکود در بازار جهانی اوره، تریدرها تمایلی به خرید ندارند

در حال حاضر بازار اوره در فاز انتظار به سر می برد و فعالان این حوزه در حال نظاره بازار هستند؛ چرا که تندر هند پنجره زمانی وسیعی برای گرفتن آفر و حمل محموله ها در نظر گرفته است و به همین دلیل تریدرها در شرایط آرامی به سر می برند، اما تامین کنندگان و تولیدکنندگان در فشار مضاعف قرار گرفته اند.

در ایران تناژ بزرگی برای فروش موجود است و در منطقه خلیج فارس هم به نظر می رسد سایر تولیدکنندگان شرایط مشابهی با ایران دارند، البته به طور سنتی در حال حاضر در فصل افت بازار به سر می بریم و شرایط بازار عجیب به نظر نمی رسد، اما در صورت تداوم این روند، شرایط برای بازار اوره فرسایشی خواهد شد.

به طور معمول بازار اوره پس از سپتامبر رونق می گیرد و در نتیجه هم پتروشیمی های ایرانی و هم غیرایرانی، محموله های خود را برای فروش با قیمت های بالاتر در سپتامبر نگه داشته اند.

 

#پتروشیمی_نیوز

بزرگترین رسانه صنعت پتروشیمی

https://petrocheminews.ir

اخبار مشابه

بازار بزرگ صنعت پتروشیمی در انتظار مراکز علمی و پژوهشی کشور
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با اشاره به بیش از ۱۰۰ طرح پتروشیمی در حال اجرا در کشور، گفت: بزرگ‌ترین بازار علمی و پژوهشی به صنعت پتروشیمی تعلق دارد و دانشگاه‌ها، مراکز علمی و شرکت‌های داخلی می‌توانند افزون بر کمک به توسعه این صنعت، از مزیت اشتغال‌زایی و درآمدزایی آن نیز استفاده کنند.

بازار بزرگ صنعت پتروشیمی در انتظار مراکز علمی و پژوهشی کشور

امضای تفاهم‌نامه طرح وینیل استات مونومر پتروشیمی فن‌آوران با حضور معاون وزیرنفت
در جریان دومین روز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌پلاست، تفاهم‌نامه‌ای به منظور توسعه و اجرای طرح وینیل استات مونومر با سرمایه‌گذاری ۸۷ میلیون یورویی شرکت پتروشیمی فن‌آوران به امضای دکتر رفیق دوست و مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی رسید.

امضای تفاهم‌نامه طرح وینیل استات مونومر پتروشیمی فن‌آوران با حضور معاون وزیرنفت

تحقق افزایش ۷۱ درصدی فروش در شفن؛ شکستن رکوردهای فروش و شکوفایی در پتروشیمی فن‌آوران
گزارش ۵ ماهه پتروشیمی فن‌آوران با نماد «شفن» در بازار سرمایه نشان می‌دهد این شرکت با جهشی خیره‌کننده در فروش محصولات، به شکوفایی و روزهای خوش برای سهامداران رسیده است.

تحقق افزایش ۷۱ درصدی فروش در شفن؛ شکستن رکوردهای فروش و شکوفایی در پتروشیمی فن‌آوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *