آخرین اخبار
در هفته پایانی آبان، ۹۸۹ هزار کیلووات ساعت برق، با ارزشی معادل هزار و ۵۸۳ میلیارد ریال، در بازار برق بورس انرژی به فروش رفت.

✍🏻 گزارش هفته پایانی آبان در بورس انرژی ایران

✍🏻 به گزارش پتروشیمی نیوز به نقل از مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران، مجموع ارزش ریالی بازار انرژی در هفته منتهی به چهارشنبه ۳۰ آبان به ۷۰ هزار میلیارد ریال رسید. ● ۵۳ درصد از ارزش این بازار مربوط به فروش صادراتی حامل‌های انرژی در رینگ بین‌الملل و مابقی مربوط به فروش فرآورده‌های هیدروکربوری در […]

اشتراک گذاری
03 آذر 1403
25 بازدید
نویسنده : P.NEWS
کد مطلب : 2041

✍🏻 به گزارش پتروشیمی نیوز به نقل از مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران، مجموع ارزش ریالی بازار انرژی در هفته منتهی به چهارشنبه ۳۰ آبان به ۷۰ هزار میلیارد ریال رسید.

● ۵۳ درصد از ارزش این بازار مربوط به فروش صادراتی حامل‌های انرژی در رینگ بین‌الملل و مابقی مربوط به فروش فرآورده‌های هیدروکربوری در رینگ داخلی بازار فیزیکی، معاملات برق، دادوستد اوراق سلف در بازار مشتقه و معاملات ثبت شده در بازار اوراق بهادار بورس انرژی ایران بود.

📌 فروش ۱۰۲ هزار تن محصول در رینگ داخلی

● در هفته منتهی به روز چهارشنبه ۳۰ آبان برابر ۱۰۲ هزار و ۷۵۳ تن محصول در زیرگروه حامل‌های انرژی در رینگ داخلی بازار فیزیکی بورس انرژی ایران مورد دادوستد قرار گرفت، این معاملات مجموع ارزشی بالغ بر ۲۸ هزار میلیارد ریال را رقم زد.

● شرکت پالایش نفت تبریز در این هفته با فروش ۲۱ هزار متر مکعب نفت سفید معادل ۱۶ هزار و ۲۷۵ تن از این محصول با قیمت پایه‌ای برابر ۲۵۱ هزار و ۸۷۴ ریال به ازای هر لیتر و ثبت مجموع ارزشی بالغ بر ۵ هزار و ۲۸۹ میلیارد ریال را در صدر برترین فروشندگان رینگ داخلی قرار گرفت.

📌 پتروپالایش کنگان فروشنده برتر رینگ بین‌الملل

● بررسی داده‌های رینگ بین‌الملل بازار فیزیکی بورس انرژی ایران از فروش ۱۱۵ هزار و ۴۴۶ تن محصول در زیرگروه نفت، گاز و سایر حامل‌های انرژی و ثبت مجموع ارزشی بالغ بر ۳۷ هزار و ۲۹۴ میلیارد ریال در هفته پایانی آبان حکایت دارد.

● شرکت پتروپالایش کنگان در این هفته با فروش صادراتی ۴۴ هزار تن گاز مایع و ثبت مجموع ارزشی بالغ بر ۱۴ هزار و ۱۵۹ میلیارد ریال در صدر برترین فروشندگان رینگ بین‌الملل قرار گرفت. شرکت پتروپالایشکنگان گاز مایع(پروپان و بوتان) را با قیمت پایه‌ای برابر منفی ۱۵ پریمیوم دلار به ازای هر تن عرضه کرد؛ میزان تقاضا به مراتب بالاتر از حجم عرضه بود، استقبال متقاضیان از عرضه گاز مایع پتروپالایش کنگان به فروش کل محصول انجامید، این معامله ارزشی برابر ۱۴ هزار و ۱۵۹میلیارد و ۹۱۴ میلیون ریال را رقم زد. دومین فروشنده برتر رینگ بین‌الملل در هفته اخیر نیز شرکت نفت ستاره خلیج فارس بود. نفت ستاره ۲۸۰ هزار بشکه نفت سفید معادل ۳۲ هزار و ۳۴۵ تن از این محصول را با قیمت پایه‌ای برابر منفی ۶.۹۹ پریمیوم دلار به ازای هر بشکه در رینگ بین‌الملل عرضه کرد. میزان تقاضای ثبت شده برای این محصول ۲ برابر حجم عرضه بود، با این وجود کل محصول عرضه شده در قیمت پایه به فروش رفت و این معامله مجموع ارزشی برابر ۱۱ هزار و ۳۰۲ میلیارد ریال را رقم زد.

📌 فروش هفتگی برق در مرز یک میلیارد کیلووات ساعت

● در هفته پایانی آبان ۹۸۹ هزار کیلووات ساعت برق در بازار برق بورس انرژی به فروش رفت و این معاملات ارزشی برابر هزار و ۵۸۳ میلیارد ریال را رقم زد. بخش عمده‌ای از معاملات برق در این بازه هفتگی مربوط به برق سلف عرضه شده توسط نیروگاه‌های حرارتی بود. حجم معاملات برق سلف در تابلو مشتقه بورس انرژی در این هفته برابر ۸۱۵ میلیون کیلووات ساعت و ارزش آن بالغ بر هزار و ۱۲۳ میلیارد ریال بود. همچنین در این زمان ۵ میلیون و ۴۴۶ هزار کیلووات ساعت برق سبز نیز در تابلو برق سبز مورد دادوستد قرار گرفت و ارزش این معاملات به ۱۸۷ میلیارد ریال رسید.

📌 مهم‌ترین عرضه‌های پیش‌رو

● رینگ بین‌الملل بازار فیزیکی بورس انرژی ایران در روز شنبه سوم آذر، میزبان عرضه ۹۶ هزار تن نفتای کامل شرکت پالایش نفت لاوان خواهد بود. از دیگر عرضه‌های مهم این روز به لحاظ حجمی می‌توان به برنامه عرضه ۳ هزار تن بنزین پیرولیز شرکت پتروشیمی شازند اشاره کرد.

 

#پتروشیمی_نیوز

#پایگاه_خبری_پتروشیمی_نیوز

#کارگروه_تحلیل_انرژی

#بورس_انرژی

بزرگترین رسانه صنعت پتروشیمی

https://petrocheminews.ir

اخبار مشابه

✍🏻 رونق معاملات در رینگ پلیمر
● بررسی تالار پتروشیمی و فرآورده‌‌‌های نفتی در بازه زمانی 26 تا 30 آبان‌ماه نشان می‌دهد این بازار میزبان 121‌هزار و 712تن انواع محصولات پلیمری بوده و با تقاضای 135‌هزار و 13تنی مواجه شده و در نهایت 95‌هزار و 671تن از این محصولات مورد معامله قرار گرفته است.

✍🏻 رونق معاملات در رینگ پلیمر

یخ استراتژی‌ های صنعت پتروشیمی در انتظار گرمابخشی فرهنگ‌سازی!
یکی از اعضای انجمن علمی استاندارد با بیان اینکه استراتژی‌های طراحی شده در صنایع پتروشیمی کشور بدون خلق یا تغییر فرهنگ سازمانی مناسب، تقریباً شانسی برای موفقیت در اجرا نداشته و فرآیند مدیریت استراتژیک را با چالش‌های اساسی روبه‌رو می‌کند، معتقد است که طراحیِ اهداف فرهنگی متناسب با راهبردها و جهت‌گیری‌های سازمان در راستای تحقق اهداف خرد و کلان، از جمله ضرورت‌های اجرای موفقیت‌آمیز استراتژی‌های صنعت پتروشیمی در کشور است.

یخ استراتژی‌ های صنعت پتروشیمی در انتظار گرمابخشی فرهنگ‌سازی!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *