آخرین اخبار
دیروز ۲۴۴ میلیون مترمکعب گاز طبیعی برای تأمین سوخت مورد نیاز تحویل نیروگاه‌های کشور شد.

تحویل ۲۴۴ میلیون مترمکعب گاز به نیروگاه‌ها

به گزارش پتروشیمی نیوز به نقل از شانا، گاز تحویلی به نیروگاه‌ها دوشنبه (۱۸ فروردین) ۲۴۴ میلیون متر مکعب ثبت شده است؛ این عدد نشان‌دهنده تداوم روند پایدار تأمین سوخت پاک برای تولید برق در کشور است. با توجه به فرارسیدن فصل گرم و افزایش تدریجی مصرف برق، وزارت نفت تلاش دارد تا با تأمین […]

اشتراک گذاری
20 فروردین 1404
کد مطلب : 3090
به گزارش پتروشیمی نیوز به نقل از شانا، گاز تحویلی به نیروگاه‌ها دوشنبه (۱۸ فروردین) ۲۴۴ میلیون متر مکعب ثبت شده است؛ این عدد نشان‌دهنده تداوم روند پایدار تأمین سوخت پاک برای تولید برق در کشور است.

با توجه به فرارسیدن فصل گرم و افزایش تدریجی مصرف برق، وزارت نفت تلاش دارد تا با تأمین منظم گاز طبیعی برای نیروگاه‌ها، از مصرف سوخت‌های مایع و آلاینده جلوگیری کند. این موضوع نه‌تنها به کاهش آلودگی هوا کمک می‌کند، بلکه هزینه‌های تولید برق را نیز به شکل قابل توجهی کاهش می‌دهد.

در ماه‌های سرد سال، معمولاً بخشی از گاز تحویلی به نیروگاه‌ها به دلیل اولویت‌دهی به بخش خانگی و تجاری کاهش می‌یابد، اما هم‌اکنون با آغاز فصل بهار و کاهش بار مصرف خانگی، تحویل گاز به نیروگاه‌ها افزایش یافته است.

 

#پتروشیمی_نیوز

#وزارت_نفت

#خبرگزاری_پتروشیمی_نیوز

بزرگترین رسانه صنعت پتروشیمی

اخبار مشابه

توافق جامع راهبردی ایران و روسیه زمینه‌ساز تعمیق همکاری‌های
وزیر نفت تصویب توافق راهبردی ایران و روسیه را گامی مهم برای تعمیق همکاری‌های اقتصادی دانست و تأکید کرد: ظرفیت‌های تعامل میان دو کشور فراتر از چیزی است که تاکنون فعال شده است.

توافق جامع راهبردی ایران و روسیه زمینه‌ساز تعمیق همکاری‌های

توسعه ۵۰ میدان گازی  با سرمایه‌گذاری ۴۱ میلیارد دلاری
سرپرست مهندسی و توسعه شرکت ملی نفت ایران از آماده‌سازی بسته‌های سرمایه‌گذاری برای توسعه ۵۰ میدان گازی کشور با هدف افزایش ظرفیت تولید روزانه گاز تا ۵۰۰ میلیون مترمکعب خبر داد.

توسعه ۵۰ میدان گازی با سرمایه‌گذاری ۴۱ میلیارد دلاری

بازتعریف قراردادهای نفتی  نبردی بی‌پایان در توفان تحریم‌ها
صنعت نفت ایران در میان چالش‌های تحریم و رقابت‌های منطقه‌ای با بازتعریف قراردادهای خود به‌دنبال افزایش جذابیت و جذب سرمایه‌گذاران است؛ تحولی که می‌تواند شریان‌های حیاتی نفت را از محدودیت‌ها خارج کند و افق تازه‌ای برای توسعه و همکاری بین‌المللی بگشاید.

بازتعریف قراردادهای نفتی نبردی بی‌پایان در توفان تحریم‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *