آخرین اخبار
وزیران نفت و انرژی اوپک‌پلاس با انتشار بیانیه‌ای در سی‌وهشتمین نشست خود با هدف بهبود ثبات بازار نفت بر تداوم توافق «بیانیه همکاری» تأکید کردند.

✍️ بیانیه پایانی سی‌وهشتمین نشست وزارتی اوپک‌پلاس منتشر شد.

وزیران نفت و انرژی اوپک‌پلاس با انتشار بیانیه‌ای در سی‌وهشتمین نشست خود با هدف بهبود ثبات بازار نفت بر تداوم توافق «بیانیه همکاری» تأکید کردند. به گزارش پتروشیمی نیوز، به نقل از دبیرخانه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، سی‌وهشتمین نشست وزیران نفت و انرژی تولیدکنندگان عضو اوپک و غیراوپک امروز (پنجشنبه، ۱۵ آذر) از طریق […]

اشتراک گذاری
15 آذر 1403
نویسنده : P.NEWS
منبع : شانا
کد مطلب : 2172

وزیران نفت و انرژی اوپک‌پلاس با انتشار بیانیه‌ای در سی‌وهشتمین نشست خود با هدف بهبود ثبات بازار نفت بر تداوم توافق «بیانیه همکاری» تأکید کردند.

به گزارش پتروشیمی نیوز، به نقل از دبیرخانه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، سی‌وهشتمین نشست وزیران نفت و انرژی تولیدکنندگان عضو اوپک و غیراوپک امروز (پنجشنبه، ۱۵ آذر) از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد.

با توجه به تعهد مستمر کشورهای عضو اوپک و غیراوپک در بیانیه همکاری (DoC) به‌منظور دستیابی و حفظ ثبات بازار نفت و در عین حال هدایت و شفاف‌سازی بازار نفت برای بلندمدت، همسو با رویکرد موفق به‌دلیل اقدام‌های محتاطانه، فعالانه و پیشگیرانه که به‌طور مداوم از سوی کشورهای عضو اوپک و غیراوپک در بیانیه همکاری پذیرفته شده است، اعضا تصمیم گرفتند:

۱. بر چهارچوب توافق‌نامه همکاری که در دهم دسامبر ۲۰۱۶ (شنبه، ۲۰ آذر ۱۳۹۵) امضا و در نشست‌های بعدی تأیید شد و در عین حال منشور همکاری اوپک و غیراوپک که در دوم ژوئیه ۲۰۱۹ (سه‌شنبه، ۱۱ تیر ۱۳۹۸) امضا شده است، تأکید شود.

۲. مجموع تولید نفت خام کشورهای عضو اوپک و غیراوپک حاضر در بیانیه همکاری که در سی‌وپنجمین نشست وزارتی اوپک‌پلاس توافق شد، تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۶ مطابق جدول پیوست (۳۹ میلیون و ۷۲۵ هزار بشکه در روز) تمدید شود.

۳. اختیار قانونی کمیته وزارتی نظارت بر توافق اوپک‌پلاس (JMMC) تمدید شد تا شرایط بازارهای جهانی نفت، مقدار تولید و سطح پایبندی اعضا به سطح تولید تعیین‌شده در بیانیه همکاری را با کمک کمیته فنی مشترک (JTC) و دبیرخانه اوپک به‌دقت زیر نظر داشته باشند. افزون‌براین، نشست کارگروه وزارتی نظارت بر توافق اوپک‌پلاس هر دو ماه یک بار برگزار شود.

۴. نشست وزیران نفت و انرژی اوپک و غیراوپک هر ۶ ماه یک بار مطابق با نشست‌های عادی برنامه‌ریزی‌شده اوپک برگزار شود.

۵. به کارگروه وزارتی نظارت بر توافق اوپک‌پلاس (JMMC) اختیار داده شد تا نشست‌های بیشتری برگزار کند یا در صورت نیاز برای رسیدگی به تحولات بازار نفت درخواست برگزاری نشست وزارتی اوپک‌پلاس را ارائه دهد.

۶. پایبندی به بیانه همکاری با توجه به سطح تولید نفت خام، باید براساس اطلاعات هفت منبع ثانویه و روش اعمال‌شده برای کشورهای عضو اوپک پایش شود.

۷. بر اهمیت حیاتی پایبندی کامل به بیانیه همکاری و جبران تخطی‌ها از سطح تولید تعیین‌شده تصریح شود.

۸. دوره ارزیابی از سوی سه منبع مستقل تا ابتدای نوامبر ۲۰۲۶ تمدید و به‌عنوان راهنمایی برای سطوح تولید مرجع در سال ۲۰۲۷ استفاده شود.

۹. کشورهای شرکت‌کننده در بیانیه همکاری از عربستان به‌دلیل هدایت مطلوب و تعهد بی‌دریغ این کشور به ثبات بازار جهانی نفت قدردانی ویژه می‌کنند. اعضا در زمان ریاست عبدالعزیز بن‌سلمان، چالش‌های مربوط به چشم‌انداز راهبردی و افزایش هماهنگی و انسجام را از طریق ایجاد اجماع و تضمین تعادل و شفافیت در بازار نفت پشت سر گذاشته‌اند.

۱۰. سی‌ونهمین نشست مشترک وزیران نفت و انرژی کشورهای عضو اوپک و غیراوپک موسوم به ائتلاف اوپک‌پلاس ۲۸ مه ۲۰۲۵ (سه‌شنبه، هفتم خرداد ۱۴۰۴) برگزار شود.

اخبار مشابه

صنعت نفت نیازمند بهره‌مندی  از فناوری‌ های روز دنیا
مدیرعامل پیشین شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه صنعت نفت نیازمند سرمایه‌گذاری و بهره‌مندی از فناوری‌های روز دنیا است، بیان کرد: توسعه و سرمایه‌گذاری در صنعت نفت نه یک انتخاب، بلکه یک الزام حیاتی است.

صنعت نفت نیازمند بهره‌مندی از فناوری‌ های روز دنیا

گام‌های بلند مجتمع گاز پارس جنوبی  برای تولید پایدار
سرپرست معاونت سایت ۲ مجتمع گاز پارس جنوبی از اجرای برنامه‌های گسترده‌ای در زمینه افزایش تولید، ارتقای انعطاف‌پذیری عملیاتی، کاهش مشعل‌سوزی و بهبود زیرساخت‌های اقامتی کارکنان خبر داد و گفت: با اقدام‌های انجام‌شده، تولید ایمن و پایدار مجتمع در زمستان آینده تضمین می‌شود.

گام‌های بلند مجتمع گاز پارس جنوبی برای تولید پایدار

صنعت نفت به‌دنبال بازآفرینی با جذب سرمایه و فناوری
معاون مدیر سرمایه‌گذاری شرکت ملی نفت ایران با اعلام اقدام‌های راهبردی برای تقویت جایگاه جهانی در صنعت نفت و گاز بیان کرد: ما به‌دنبال بازآفرینی عملیات‌های بالادستی از طریق فناوری‌های پیشرفته، رویکردهای پایدار و جذب سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی هستیم.

صنعت نفت به‌دنبال بازآفرینی با جذب سرمایه و فناوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *